Voor de printbare PDF-versie van de nieuwsbrief inclusief de foto’s, zie de link onderaan dit bericht.

Inhoudsopgave

1 Boekpresentatie 25 mei 2019;
2 Boek bestellen;
3 Retraite-weekenden Abdij van Berne;
4 Spirituele culturele India reis;
5 Steun ons;
6 Bericht voor de pers;

1 Boekpresentatie 25 mei 2019
De presentatie ligt nu achter ons en was buiten verwachting mooi, bijzonder en werd goed bezocht. Video-opnamen zijn gemaakt en wij hopen deze zo spoedig mogelijk op de website en YouTube te kunnen plaatsen. Hieronder een kleine foto-impressie van de dag.

2 Boek bestellen
Het boek is in het Nederlands en het Engels te bestellen. Stuur een email naar info@caeluminterra.nl onder vermelding van het aantal en het adres waarnaar het opgestuurd kan worden.
De prijs van het boek is € 21; de verzendkosten bedragen € 3,50. Na het overmaken van € 24,50 op IBAN NL 07 TRIO 0198 0064 97 t.n.v. Stichting Caelum in Terra, Schalkwijk, zullen wij het boek zo spoedig mogelijk naar u toesturen.
Zie ook: https://caeluminterra.nl/bestellen

3 Retraite-weekenden Abdij van Berne, Heeswijk-Dinther
Voor degenen die niet op de boekpresentatie van 25 mei jl. aanwezig konden zijn, en zich dus niet ingeschreven hebben voor de retraiteweekenden, kunnen dit alsnog doen. Johanna geeft 2 retraite-weekenden in de Abdij van Berne, een prachtige plek voor retraites en om op een fijne manier samen te zijn.
➢ 5 t/m 7 juli 2019
➢ 20 t/m 22 september 2019

We gaan tijdens de retraites ons verdiepen in de nieuwe openbaringen van deze tijd en de invloed daarvan op de ziel. We gaan werken aan de heling van de blauwdruk en conditionering van onze ziel, door kennis te krijgen van de steeds terugkerende valkuil in de geschiedenis van ieders ziel door de eeuwen der eeuwen heen. Een goede ondersteuning van het komend innerlijk proces, is alvast wat kennis te nemen van de inhoud van het boek, dat Johanna recent gepresenteerd heeft. Dit is niet perse noodzakelijk, maar wel wenselijk. Het is een bezinnend weekend voor ieder die wil groeien en antwoorden zoekt op persoonlijke en wereldse vragen. De retraite zal verfrissende nieuwe inzichten geven door inspiratie vanuit het hart, die vanuit de directe verbinding door de  goddelijke leiding naar boven komen. Het is een weekend van verdieping, rust, samen zijn, ontmoeting en uitwisseling en dat alles in de bijzondere omgeving van de abdij. Als je mee wilt doen, zou je dan a.u.b. zo spoedig mogelijk je willen opgeven, uiterlijk dinsdag 18 juni 2019. Dit gezien de organisatie van de weekenden en de optie die ik heb lopen bij het klooster. De kosten bedragen € 265. Mensen die minder draagkrachtig zijn, kunnen mij bellen, zodat er voor iedereen plaats is, die dit weekend mee wil maken.

Informatie over de retraite:

Voor informatie en vragen, mail of bel Johanna Kraus,
mail2johannakraus@gmail.com, tel. 06 4036 6473

Opgave voor de retraite (5 t/m 7 juli 2019 of 20 t/m 22 september 2019):
secretariaat.caeluminterra@gmail.com.
Geef a.j.b. ook aan of je vegetarisch wil eten.

Aanvullende informatie over de retraite ontvangt u na opgave.

4 Kerstmis vieren op de meest spirituele plaats in India
Johanna heeft het plan om een spirituele culturele reis van 3 weken te organiseren in India met een kleine groep (+/- 8/9 personen). Ze begeleidt iedere deelnemer op zijn of haar spirituele weg. We gaan met kerst de mooiste culturele programma’s meemaken in een
heilige sfeer met meditatie, muziek en dans. Het is een rondreis met bezoeken aan oude heilige tempels en plaatsen. Er zal de mogelijkheid zijn tot ayurvedische massages, waardoor je echt
tot rust komt. We gaan op een zo efficiënt mogelijke manier reizen, waardoor de schoonheid van India optimaal ervaren kan worden. Dit alles voor een zo laag mogelijke prijs (schatting nu: € 2500).
Johanna geeft een open dag op vrijdag 30 augustus om 12.00 uur bij haar thuis. Als je wil komen of aanvullende informatie wil ontvangen, bel of mail haar:

tel. 06 4036 6473, mail2johannakraus@gmail.com.

5 Steun ons
Beste vrienden,
108 kralen zitten in een gebedssnoer. Iemand adviseerde mij om aan 108 mensen te vragen, de stichting te steunen met een gift of een renteloze lening van € 108 of meer.
Het publiceren, vertalen en presenteren van een boek in eigen beheer, naast de oprichting van een stichting inclusief een website, is een kostbare onderneming. Wilt u ons hierin steunen?
U kunt aangeven of het een gift is dan wel een renteloze lening. De lening storten wij terug, zodra wij voldoende boeken verkocht hebben. De ANBI status van de stichting wordt dit jaar gerealiseerd.

Hartelijk dank,

Johanna en Johannes
IBAN: NL07TRIO 0198 0064 97 t.n.v. Stichting Caelum in Terra

6 Bericht voor de pers
Op 28 mei 2019 verscheen een persbulletin, dat gewijd was aan de afkondiging van het Vijfde Mariale Dogma door Johanna Kraus, Op 25 mei 2019 heeft Johanna Kraus tijdens de presentatie van haar boek, ‘De verborgen Taak van de Goddelijke Moeder in de buitenste duisternis’. Ondertitel: ‘De Goddelijke Moeder als Medeverlosseres, Middelares en Voorspreekster ‘, haar presentatie afgesloten met de afkondiging van het Vijfde Mariale Dogma (De Goddelijke Moeder als Medeverlosseres naast Jezus).

25 mei 2019
Vijfde Mariale Dogma afgekondigd door Johanna Kraus. De Vrouwe van alle Volkeren, die eens Maria was, is Medeverlosseres, Middelares en Voorspreekster
De volledige tekst van het persbulletin vindt u als een apart document onder ‘Agenda & Nieuws’.

Nieuwsbrief nr. 1, 18 juni 2019 (PDF)