Lieve vrienden,

Hopelijk gaat het goed met ieder die deze brief leest. Sinds de laatste nieuwsbrief van november 2020 is er veel gebeurd met de wereld en de individuele mens. Voor degenen die kennis hebben genomen van mijn boek (De verborgen Taak van de Goddelijke Moeder in de buitenste duisternis), en voor degenen die het afgelopen jaar op een andere manier kennis met mij hebben gemaakt, is het goed nieuws te weten, dat er verreikende en opbeurende openbaringen tot mij zijn gekomen, die ik graag met jullie wil delen. Hier kennis van nemen is een verlichtende ondersteuning in deze zware tijd.

Het is geruststellend om te weten dat de mensheid volledig op koers ligt naar de grote omwenteling ten goede, die gaat komen en die zéér nabij is. Ondertussen wordt het steeds donkerder op aarde en weinigen kunnen nog het Goddelijk Licht in deze donkere tunnel ervaren. Om vanuit de Goddelijke wereld dit met jullie te delen, en elkaar in deze sfeer te ontmoeten, geef ik een lezing over deze belangrijke informatie. Aansluitend is er een muzikale uitvoering; de inhoud van de lezing kan naklinken. Na de pauze geeft Johannes een inleiding over de plannen met betrekking tot het Centrum Goddelijk Leven.

De middag vindt plaats in de mooie ambiance van de oude Dorpskerk van Castricum (+/-1300) op zondag 24 oktober 2021 om 13.30 uur

Programma
Inloop – 13.00
Opening Johannes – 13.30
Lezing Johanna – 13.45
Muziek – 14.30
Pauze – 14.45
Inleiding – Johannes 15.15
Vragen – 15.45
Afsluiting – 16.00

Na afloop kunnen we elkaar ontmoeten in het nabijgelegen Indiase restaurant Annapurna. U kunt zich opgeven via secretariaat.caeluminterra@gmail.com, ook voor de gezamenlijke maaltijd. Wij zorgen voor de reservering. De kosten van de ontmoetingsmiddag bedragen €12. Helaas zijn er maar 50 plaatsen beschikbaar door de corona-regels. Laat iets van je horen. Stel vragen. Je kunt mij mailen (mail2johannakraus@gmail.com), bellen (06 – 40 36 64 73) of schrijf gewoon in. We hopen een mooie inspirerende middag met jullie te kunnen vieren.

Hartelijke groet,
Johanna Kraus en Johannes Altenburg


Locatie
De Dorpskerk
Kerkpad 1, 1901 GV Castricum

Bereikbaarheid
De Dorpskerk ligt in het centrum van Castricum en is goed bereikbaar vanaf NS station
Castricum. De loopafstand is 500 meter.

Parkeergelegenheid
– Rondom de kerk
– Parkeergarage Bakkerspleintje, Bakkerspleintje 32, 1901 AW Castricum
– NS station Castricum

Nieuwsbrief – September 2021 (pdf)