Nieuw! Opening jongerencafé!!

Zondagmiddag 17 oktober a.s. om 13.00 uur opent in het Trefpunt Heiloo een jongerencafé! Onder de inspirerende begeleiding van Johanna Kraus, kun je elkaar beter leren kennen en gedachten uitwisselen. Leuke ervaringen delen en heel belangrijk, om vrienden voor het leven te maken. Een inspirerende dolle middag met een te gekke work-out op steengoeie muziek.

Eindelijk lachen zonder verlegenheid en zonder angst. Door moeilijke gevoelens niet onder stoelen of banken te steken, maar door te oefenen deze te delen, waardoor je leert volledig jezelf te zijn. Wij ontvangen je voor de eerste bijeenkomst op 17 oktober a.s. om 13.00 uur. Dus kom op tijd!

Het Trefpunt is gevestigd in Heiloo aan Abraham du Bois-hof, 300 meter van station Heiloo. Dus gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer.
Contactpersoon en initiatiefneemster is Johanna Kraus. Voor aanmelding en informatie kun je contact met haar opnemen.

Het telefoonnummer is: 06 – 403 664 73
Mailen kun je natuurlijk ook. Je mail kun je versturen naar: mail2johannakraus@gmail.com
Entree: € 5 (contant), inclusief consumptie.

Neem je vrienden en vriendinnen gezellig mee!

Trefpunt Heilo

Agenda & activiteiten

Retraite-weekend 20 t/m 22 september 2019 Abdij van Berne, Heeswijk-Dinther

Johanna geeft een retraite-weekend van 20 t/m 22 september 2019 in de Abdij van Berne te Heeswijk-Dinther.

Het thema van dit weekend is:

‘Zelfrealisatie in het licht van God, wat is dat?’

We onderzoeken hoe dit thema aansluit bij het werkveld of de thuissituatie, waarin een ieder actief is.

Wat zijn de remmende krachten van de steeds weer terugkerende valkuilen en triggers, om de volledige potentie van onze talenten te realiseren?
Ben je in staat volledig waar te maken wat je ‘denkt’ te begrijpen? Kunnen en willen wij voorbij de onderdrukkende collectieve energie komen?

Sinds het retraite-weekend dat Johanna begin juli gaf, is er onvoorstelbaar veel op spiritueel gebied gebeurd. Deze verdiepende inzichten worden in dit weekend geïntegreerd aan de hand van ieders plaats op zijn of haar spirituele pad.

Het wordt een meditatief weekend met veel stiltemomenten en informatie, met uitwisseling en delen. Het is altijd weer inspirerend om met gelijkgestemde mensen kennis te maken en te leren van elkaar in een fijne setting. Het is het samenkomen, van wat ik noem ‘de woestijnwerkers’.

Ik hoop dat velen van jullie er zullen zijn dit weekend. Dat het een begin mag worden van het bundelen van de woestijnwerkers met hun zuivere krachten. Dat ieder van jullie anders naar huis zal gaan dan dat je gekomen bent. Dat nieuwe deuren zich openen en de verfrissende inspiratie verder kan stromen, meer dan we voorheen nog voor mogelijk hadden kunnen houden.

Hopelijk tot ziens in september. Mochten jullie vragen hebben, dan kunnen jullie me bellen.

De kosten zijn € 265. Opgeven graag via secretariaat.caeluminterra@gmail.com (Geef ook aan of je een dieet wenst, bijv. vegetarisch)

Johanna Kraus

06 4036 6473
mail2johannakraus@gmail.com

Retraite-weekenden Abdij van Berne, Heeswijk-Dinther

Voor degenen die niet op de boekpresentatie van 25 mei jl. aanwezig konden zijn, en zich dus niet ingeschreven hebben voor de retraite-weekenden, kunnen dit alsnog doen.

Johanna geeft 2 retraite-weekenden in de Abdij van Berne, een prachtige plek voor retraites en om op een fijne manier samen te zijn.

5 t/m 7 juli 2019
20 t/m 22 september 2019

We gaan tijdens de retraites ons verdiepen in de nieuwe openbaringen van deze tijd en de invloed daarvan op de ziel. We gaan werken aan de heling van de blauwdruk en conditionering van onze ziel, door kennis te krijgen van de steeds terugkerende valkuil in de geschiedenis van ieders ziel door de eeuwen der eeuwen heen.
Een goede ondersteuning van het komend innerlijk proces, is alvast wat kennis te nemen van de inhoud van het boek, dat Johanna recent gepresenteerd heeft. Dit is niet perse noodzakelijk, maar wel wenselijk.

Het is een bezinnend weekend voor ieder die wil groeien en antwoorden zoekt op persoonlijke en wereldse vragen. De retraite zal verfrissende nieuwe inzichten geven door inspiratie vanuit het hart, die vanuit de directe verbinding door de Goddelijke leiding naar boven komen.

Het is een weekend van verdieping, rust, samen zijn, ontmoeting en uitwisseling en dat alles in de bijzondere omgeving van de abdij.

Als je mee wilt doen, zou je dan a.u.b. zo spoedig mogelijk je willen opgeven, uiterlijk dinsdag 18 juni 2019. Dit gezien de organisatie van de weekenden en de optie die ik heb lopen bij het klooster.

De kosten bedragen € 265. Mensen die minder draagkrachtig zijn, kunnen mij bellen, zodat er voor iedereen plaats is, die dit weekend mee wil maken.

Informatie over de retraite:

Voor informatie en vragen, mail of bel Johanna Kraus, mail2johannakraus@gmail.com,
tel. 06 4036 6473

Opgave voor de retraite (20 t/m 22 september 2019): secretariaat@caeluminterra.nl.
Geef a.j.b. ook aan of je vegetarisch wil eten.
Aanvullende informatie over de retraite ontvangt u na opgave.

Boek te bestellen: www.caelumintera.nl/bestellen