Hoe werk ik als spiritueel verpleegkundige?

Het blijkt bij velen een geaccepteerd gegeven, dat lichaam, geest en ziel één geheel zijn. In deze veranderende tijden komen wij steeds meer tot de conclusie dat er méér is tussen hemel en aarde. Zo wordt ziekte steeds meer gezien en onderkend als een verstoring van de universele levenskracht. Ziekte en geestelijk onwelbevinden wordt zichtbaar in pijnen, depressies, stress, etc.

Ziekte en crisis zijn een intelligente oplossing van het lichaam en de ziel om een diepliggend probleem aan het licht te brengen en zijn een kans op een beter leven, mits dit goed gehanteerd wordt. Het gaat om het probleemoplossende model, waardoor drama constructief met liefde en professionaliteit opgelost kan worden.

Als spiritueel verpleegkundige help en begeleid ik de cliënten via gesprekken en door het lezen van de aura, om op ziele-niveau via het onbewuste de verbinding weer te openen naar het eigen helende vermogen. Het is het openen van de gezonde levensstroom, die de ommekeer naar heling tot stand brengt.

Het is een proces van bewustwording naar heling van binnenuit, waardoor de uiterlijke verschijnselen als vanzelf wegvallen. In de coachingsgesprekken werk ik vanuit mijn professionaliteit in verbinding met de Goddelijke Moeder, het vrouwelijke aspect van God als onvoorwaardelijke liefde.